Assistència en els aspectes bàsics del dia a dia:

  • Alimentació, fent la compra i cuinant si cal, i donant de menjar.
  • Higiene personal i tot el que comporta.
  • Companyia i activitats de lleure:

És un dels aspectes fonamentals de la nostra activitat i criteri de selecció per al nostre personal, amb carinyo per a la gent gran i les habilitats per distreure i fer passar una bona estona als pacients. A més, ens cuidem de seguir els consells i exercicis necessàris que els metges recomanen a cada malaltia de manera que es mantinguin les capacitats dels pacients en la mesura que sigui possible.

  • Control de la medicació:

Ens assegurem d’anar a buscar la medicació o acompanyar al pacient a la farmàcia i organitzar-li per a que no tingui errors. Si cal preparem sistemes personalitzats de medicació.

Transport i acompanyament als serveis mèdics o altres:

Una de les ajudes de les que disposem de cara a les famílies és l’acompanyament a les visites mèdiques de les persones que ho necessiten, on nosaltres els facilitem personal adequat a l’hora d’aquests serveis, que s’encarregua de tramitar tot els impressons, informes i tràmits requerits, a més d’entrar a la consulta amb el pacient i assessorar al personal mèdic de l’estat del mateix.

Mediació familiar i social en diferents conflictes:

Per exemple, en moments durs com pot ser la pèrdua d’un ser estimat. També importantíssim fem formació de la persona encarregada de cuidar el pacient.

Assessorament i tramitació administrativa:

Estudiem els recursos públics disponibles d’acord a la situació personal, sigui discapacitat, dependència, etc.

Serveis preventius:

Podem oferir assistència sanitària durant els actes oficials, festes infantils, curses de bicicleta,… amb personal qualificat en emergències sanitàries i dotats de material adequat a les circumstàncies del moment (maletins, collarins, llitera de pales, cadires de rodes, etc).

Serveis accessoris:

 També tenim una cartera de serveis més àmplia relacionada amb el benestar, com són els serveis de perruqueria, cosmètica, sessions de relaxació, cangur de nens, etc.

… i molt més.

Si et podem ajudar,
vine a consultar-nos!

També fem servei a domicili!